Turism pescaresc

Obiective in Burgas

Burgas, Bulgaria.  Situat la 100 km de Varna, este principalul port al Bulgariei si poate fi atins atat cu masina personala cat si cu diferite mijloace sau companii de turism.

Unul dintre locurile din Bulgaria unde toti cei care iubesc natura s-ar simti extrem de entuziasmati privind asezarile cu lacuri si ecosistem destul de apetisant al naturii. Zona litoralului Marii Negre din Bulgaria , aduce in viata turistilor un aer de libertate si seninatate a naturii , desfasurat prin prisma celor cateva obiective naturale care constau in lacuri prin centrul de Protectie a Mediului din Poda , un centru care coordoneaza activitatile parcului, care adaposteste peste 170 de specii de pasari .

Un loc aproape virgin si natural unde ideea de liniste si natural este definit prin intinderea de lacuri de peste 100.000 de hectare si cu specificul unei zone asemanatoare unei mici rezervatii sau loc ca si Delta Romaniei.

Intre oras si mare, in Parcul Maritim, orice turist poate fi extrem de satisfacut printr-o plimbare de seara si relaxare printre cateva spatii amenajate sau nu , presarate cu sculpturi si cafenele , spectacole organizate cu ocazia festivitatilor culturale de la sfarsitul lunii august.

port burgas

Un alt obiectiv il reprezinta Muzeul Etnografic, care cuprinde obiecte mestesugaresti si arta traditionala de la sfarsitul secolului XIX .

Pentru a veni in ajutor celor care vor sa cunoasca mai bine acet obiectiv, recomand Grand Hotel Primoretz, acest hotel din Burgas , de cinci stele, unde pretul pentru cazare si mic dejun este destul de apropiat cu multe dintre cele ale tarii noastre la o categorie mult mai mica.

Nu sunt, sincer, unul dintre adeptii plecarii dinj tara si stabilirea la un hotel de lux doar pentru simpla fandoseala sau fudulie. Insa aici, treaba se schimba radical. Un hotel construit in 2010, pe plaja de nisip al Burgasului, in care poti profita de aproape orice rasfat dorit intr-o astfel de locatie. Plaja, litoral, jacuzzi , bai de aburi , sporturi nautice,  tenis , aerobic sau masaj, fitness ,sunt doar cateva dintre placerile omenesti dorite de orice turist in compania acestui loc al hotelului.

Oricare ar fi problemele legate de o zona mai mult sau mai putin cunoscuta , imi place sa explorez, sa gasesc  si sa aduc in lumina cateva dintre obiectivele potrivite pentru calatorie si explorare , asa cum multi dintre noi precum vienela.blogspot.com incearca si reuseste sa capteze atentia asupra unor locur care motiveaza orice prieten al calatoriilor sa isi satisfaca gusturile si pretentiiile prin intermediul informatiilor acumulate de-a lungul peregrinarilor.

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.