Turism pescaresc

Excursii si locuri pescuit in Delta

Inca odata imi reprosez ca nu am ajuns nici in acest an in Delta Dunarii . Locul unde cele mai frumoase peisaje isi fac cunoscuta prezenta, locul unde timpul parca a stat in loc , la modul placut si real , locul unde ecosistemul si natura demonstreaza ca suntem printre cei mai norocosi ca il avem.

Cativa prieteni care au avut ocazia sa o viziteze in acest an, mi-au facut in ciuda , trimitandu-mi diferite fotografii din diverse locuri, care de ce sa nu recunosc , imi starneau oarecum invidia. Cazarea intr-un hotel plutitor, plimbare cu barca si pescuit incununat de cele mai frumoase trofee si capturi, pranzul pregatit in natura si borsul pescaresc aproape de cele mai bune locuri de pescuit in Delta. Cred ca nimic nu este mai presus decat aceste privilegii pe care le ai apeland la serviciile specializate , servicii care iti pot pune la dispozitie toate planurile de care ai nevoie.

bors pescaresc
pranzul pregatit in natura

Unul dintre planurile care au facut posibila aceasta excursie , a fost Danube Delta Resort . Un loc minunat in care iti poti gasi si planifica in timpul liber, excursii in Delta Dunarii , croaziere si petreceri. Printre alte oportunitati oferite de Danube Delta Resort, pot fi incadrate si ofertele de cazare datorita carora a fost si premiat in 2013 ca fiind unul dintre cele mai fashion hoteluri din Delta Dunarii , si in 2014 -cu cele mai bune servicii turistice.

Insa pentru pescari, caci despre asta vorbim aici pe site, au oportunitatea sa fie dusi si indrumati catre cele mai bune locuri de pescuit in delta , povesti pescaresti despre pescarii si obiceiurile din delta.

povesti pescaresti
povesti pescaresti

Traseele, peisajele si zgomotul deltei vor da frau liber imaginatiei oricarui vizitator . Si chiar ca incep sa cred cu tarie ca daca nu ai vizitat Delta Dunarii pana acum, ceva lipseste din tine…

Advertisement

Post Comment

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.