Turism pescaresc

Croaziera si relaxare in Delta

An dupa an, imi spun si imi propun sa ajung in Delta Dunarii. Da , nu am ajuns pana acum, desi am trecut pe langa ,in drum spre mare. Si altii sunt poate satui sau cunosc atat de bine tinuturile incat sa isi gaseasca singuri locurile de pescuit, care nu prea sunt la tot pasul daca nu te afunzi cumva in salbaticia Deltei.

Si cum fac mereu, caut totusi cateva oportunitati de cazare , noutati cu posibilitati de croaziere in Delta Dunarii , prin locuri fermecatoare si linistite… Sigur ca atat de citita si lecturata Padure Letea mi-ar provoca una dintre marile placeri, tinand cont ca imi imaginam de mic cum ar arata.

081

Sigur ca as vrea sa pot ajunge in locul in care as impaca si capra si varza :  adica eu sa pot pescui si  sotia mea si fiica-mea sa poata face plaja in voie pe plaja cu cel mai fin nisip si anume la Sulina , la gura de varsare a Deltei in marea Neagra…

Pe siteul portal al hotelului Danube Delta Resort poti gasi oferte destul de interesante , in ceea ce privesc posibilitatile unor excursii in Delta Dunarii, sau sa te poti bucura de o zi cu totul speciala pe timpul unei croaziere accesand  http://www.danube-delta-resort.ro/ro/pagina/croaziere

Totodata, atunci cand iti porogramezi o astfel de iesire sau perioada de vacanta, la fel de mult conteaza si cazarea sau diversitatile de cazare pe care le poti accesa pe acelasi site al  Danube Delta Resort in linkul  http://www.danube-delta-resort.ro/, unde o gama de oportunitati de cazare la hotelul Danube Delta Resort vor face cu siguranta stabilitatea si placerea luxului la un hotel primitor.

114

 

Post Comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.