Stop Braconaj

Miscarea Nationala antibraconaj

Stop braconajului
Stop braconajului

Am ramas uimit de curajul si intuitia unui  om , care cauta cu disperare pe cineva sa faca o legatura online,sociala in care sa combata cu toata puterea una dintre cele mai suparatoare si josnice ,, moduri de pescuit ,, si anume Braconajul. Acest om se numeste Stefan Matei din Targoviste si in ceea ce ma priveste are toata sustinerea mea in proiectul sau si orice miscare de aceasta natura.

Citez din cateva opinii ale acestui domn :

În România pasiunea pescuitului/NATURII CURATE este a doua după fotbal iar pescari sunt “de la vlădică până la opincă”(dar avem aceiasi echipa) – dacă participăm fiecare cu un micron, din timpul şi resursele noastre, avem şansa reala ca miScarea ANTIBRACONAJ să fie temută de către braconieri şi de neignorat pentru autorităţi.
 Nimeni nu ne poate impiedica sa iesim in natura, sa iesim la pescuim si daca gasim plase monofilament(orice ustensila monofilament de prins peste este interzisa de lege – folosire + comercializarea constituie infractiuni!), sa le distrugem, sa sesizam politia/autoritatile asupra unor eventuale cazuri de braconaj .

Cum a facut , cum n-a facut, cert este ca aseara l-am sustinut si s-au alaturat paginii de facebook Proiectul miscarii antibraconaj , in jur de 1978 membri, pescari sau nu, carora le-a ajuns pesemne pana la gat  sa vada atatea ,, pasionati ,, de pescuit la japca.

Pe siteul prietenilor de la Radio InfoPescuitul.Ro si bunaoara pe Forumul InfoPescuitul , am ascultat si am auzit diferite opinii dintre care majoritatea erau pentru combaterea braconajului. Au fost diferite inregistrari in care erau implicate diverse persoane sus puse, diversi legiuitori  si conducatori ai obstei dar nu are rost acum sa lungesc… Oricum ideea continua si in alte materiale…

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.