Feeder

Noiembrie si feeder

Ma tot gandesc si imi vine in minte sa mai insist pe o partida la feeder. Da, exact asa. Vremea inca mai tine si eu vreau sa profit in totalitate de ea. Asa ca iau telefonul, imi sun un prieten si cum da soarele putin , ne imbarcam cu rubedenii si da-i bataie spre balta, la Lipovat, Vaslui. Ca tot e duminica. Pai in alta parte se cam luase curentul din ce mai auzisem, asa ca unde si cum sa ne satisfacem poftele, noi de pescuit, sotiile si copiii de gratar si aer curat.

Ceva nada inca mai exista, niste TopMix, ceva Timar, in fine, nu fac reclame ca nu da bine. Importante sunt capturile si destinderea, decuplarea de la  mereu si enervantul stres.

Ciortanii nu ne-au lasat prea mult sa asteptam si ne-au rasfatat cu aparitiile si drilurile , inca spectaculoase la sfarsit de an…

Feederele si-au facut treaba, un Sanger Spirit heavy de 3,90 si mulinete din aceeasi serie Spirit, nemtesti care si-au facut inca odata treaba linistite si fara evenimente cu care nu am vrea sa ne confruntam in privinta echipamentului.

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.