Pescuit la feeder cu nade si momeli de Sezon cu Senzor
Nade si momeli

Pescuit la feeder cu nade si momeli de Sezon cu Senzor

Hey guys! Salutare tuturor pescarilor care inca isi mai desfasoara activitatile nemuritoare pe balti, dar si celor care au catadicsit sa lase sculele deoparte, la aerisit sau poate un upgrade mai evoluat, dat fiind si ajutorul mosului care abia asteapta sa-si organizeze sacusorul plin de bunatati pescaresti.

As putea incepe cu neaosa vorba de intro a lui Creanga ”nu stiu altii cum sunt” dar eu unul vreau sa imi fac un asa zis bilant anual pentru iesirile mele pe balta, pentru rezultate super multumitoare dar si pentru unele esecuri (a se citi lampi😄 😁 😆 ) pentru ca pescuitul nu se rezuma doar la partide pompoase si pesti multi si mari. Una peste alta vreau sa multumesc pe aceasta cale unui sponsor la fel de neaos, romanesc, si anume Senzor Planet, cei cu care am colaborat in acest an ca si field tester in promovarea, utilizarea nadelor cat si a momelilor pe care le produc. Si pentru sustinere si sfaturi, nota maxima si sincere admiratii.

In pescuitul la feeder trebuie sa ai incredere in nada si momeala folosita, iti trebuie o rabdare de fier si cunostinte temeinice in realizarea monturilor, umectarii nadelor, echilibrarii momelilor dar si indemanarea pentru realizarea forfacelor, carligelor, etc. Stim cu totii ca toate sunt intr-un echilibru asa ca degeaba ai carligul si methodul potrivit daca nu ai si nada sau momeala potrivita… Si invers, bineinteles.

Am folosit cu succes una dintre cele mai consacrate nade ale anului 2023 si anume Method Brown, cea cu care am reusit sa prind pesti incepand de la carasi frumosi la ciortanei si crapi in toata regula. 

Vezi gama de feeder Method Brown

Cat despre momeli, la Senzor Planet ma indoiesc ca ”artizanii” pescuitului la feeder vor avea lacune si lipsuri in alegerea acestora pentru partidele dedicate dar si reusite. Recomand cu tarie waftersurile cu Krill dar si pop-up urile minis (calitate super extra pentru momentele in care vrei trasaturi rapide)

Gasesti gama minis aici

Odata cu toate aceste nade si momeli, pe parcursul acestui an s-au lansat mai multe game printre care tin sa recomand Method yellow, Method grey dar si celelalte culori care fac furori, scuzati rima 🧐 🤓… Wafters-urile in genere fac regula pe balta, asa ca pentru mine, in topul diferentelor pentru talia pestilor au fost cele de krill si ananas, care in orice prezentare si marime, s-au echilibrat perfect cu carligele de 10 tot de la Senzor Planet

Pana in sezonul ce va urma, va doresc tuturor SARBATORI MINUNATE, multe bucurii si sanatate, sa ne vedem sanatosi pe balta. Nu uitati, daca aveti incredere in nadele folosite, respectiv cele de la Senzor Planet, rezultatele vor fi mereu pe masura asteptarilor dumneavoastra. Cu toata stima si admiratia, va doresc numai bine! 

Si nu uitati, Senzor Planet, Nada peste tot!!

Post Comment

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.