Despre una, despre alta

Un joc pescaresc

AmateurActionSuperFishing-Fishing-GameStiu ca este greu. mai ales acum, iarna, cand situatia te strange mai mult prin casa, la un vin fiert, la caldura si la o poveste pescareasca cum … a fost odata.

Eu unul, stiu ca linistea face cuplu stabil cu prezenta amintirilor si pentru a uita de vremea potrivnica de afara imi incalzesc cumva sufletul cu niscaiva intrebari pe forumuri, ceva idei despre nade si viitoare aparitii in materie de pescuit pentru anul ce va veni si nu in ultimul rand la …, de ce nu, o partida organizata de copca, unde chiar daca nu se prinde, se vede pescarul care este pescar.

Ce mai, imi fac provizia de rabdare, ma inarmez cu optimismul necesar  si imi fac curaj uitandu-ma peste oarece ipostaze din anii anteriori, aferente partitelor si capturilor dobandite.

Intru pe net, si ca sa nu-mi pierd indemanarea, dau pe jocuri. Da rau, nu asa. Caut inebunit ceva sa-mi treaca . Pana la urma gasesc niste jocuri de pescuit, care imi fac parca iarna mai frumoasa.

Ce sa mai. Asta  e. Pe jocuri-gratis.ro iti poti face damblaua de pescar si te mai linistesti putin . Pana la urma, nu ai nimic de pierdut. Nu-l prinzi pe ala din joc, ai sa-l prinzi la vara pe ala adevarat.

Important este sa treaca cat mai repede anotimpul neutil pescarilor si sa putem pune in practica ce ne propunem in fiecare iarna : momeli, nade si  mosmoande care mai de care mai utile si mai prinzatoare. Si nu in ultimul rand, sa ne antrenam pentru viitoarele capturi cu jocuri de pescuit .

Advertisement

2 Comments

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.