Ochelarii Wiley X, ideali pe balta
Despre una, despre alta

Ochelarii Wiley X, ideali pe balta

Riduri, oboseala , plictiseala si chiar neatentie. Cam asa s-ar putea intitula o parte a zilelor de pescuit, vara, pe malul apei, fara o pereche de ochelari de soare. Nicicand nu este mai greu pe timpul zilei, cand soarele se oglindeste in apa si reflexia sa direct in ochii pescarului . Din acel moment, concentrarea pentru a vedea pluta, varful feederului , ( cum mai spun altii, sa nu-ti dai cu ancora direct in ochi atunci cand lansezi sau ratezi inteparea cu un vobler)sau pur si simplu a tine ochii perfect deschisi, devine o provocare.

Pentru a fi mai stabili atat fizic cat si psihic in asteptarea capturilor, vreau sa propun cateva oportunitati in alegerea tipurilor de ochelari de soare , atat pentru pescuit cat si pentru simplul motiv de a face fata zilelor toride, la plimbare sau in timpul drumurilor lungi cu masina.

Cei de la WileyX , aduc o gama destul de robusta as spune in materie de ochelari de soare, lentile de contact, accesorii , etc. Dintre ochelarii care cred eu,   cei mai potriviti pentru pescuit ar fi  ochelarii polarizati .

Ramele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-un material special ( nylon triloid ) care le asigura o rezistenta de neegalat. Ramele Wiley X pot fi prevazute cu lentile cu prescriere medicala .

Lentilele ochelarilor Wiley X sunt fabricate dintr-unul din cele mai rezistente la impact materiale, si anume policarbonat SELENITE ™. Acest material face ca lentilele ochelarilor Wiley X sa fie aproape indestructibile , calitate certificata prin testul de rezistenta la impact

 

Pentru cei care isi doresc o marca mai apreciata si isi propun sa faca furori in alta parte decat la pescuit, ochelarii WLX  sunt alegerea perfecta.  Disponibili cu lentile in diferite culori , cu un design atragator, acesti ochelari pot face diferenta in orice moment , in orice ocazie .

 

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.