Mincinosii au concurs cu premii
Despre una, despre alta

Mincinosii au concurs cu premii

Cred ca in afara concursurilor care se refera strict la stiluri si tehnici de pescuit, iata ca Mincinosii au revenit cu acele concursuri online, prin care si-au facut noi prieteni, noi adepti mincinosi dar si pescari pe masura. De aceasta data, regula nu mai consta in redactarea diferitelor ”trairi mincinoase pescaresti” ci doar in simple actiuni.

  • Sa te abonezi la canalul de You Tube al Mincinosilor–  Eventual, chiar poti vizualiza emisiunile pe care le-ai pierdut…( nu se vor supara, garantat)
Aboneaza-te aici…
  • Daca ai un cont de facebook, musai al tau sa fie, poti sa arunci un ochi si aici ori sa le dai un like la pagina.. Oricum, vei avea un prieten in plus…
Vezi si pagina de Facebook
  • Daca navighezi ceva mai mult pe pagina, vei gasi si postarea cu concursul. Nu strica sa-i dai un share, sa vada si altii sau sa afle de concurs. Intr-un cuvant, trebuie promovat pentru ca acest concurs se va tot lungi, luna de luna.  Oricum norocul e noroc!!!

Pfff!!! Premiile!! Exact. Uitasem ce e mai important. Pai, Baracuda vine cu un combo- lanseta Adventure de 3,60 m, 3 lb+ mulineta, Carp Discount cu ceva nada grea, tricouri de la mincinosi si …multa bafta…la concurs, clar!!! Dincolo, fire intinse, ce mai!!!

Daca vrei sa te asiguri ca stii totul despre concurs, vizualizeaza integral cerintele acestuia expuse de THL, aici, in video ..

Advertisement

Post Comment

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.