Concurs de pescuit ,, Penes Curcanul,,
Concursuri de pescuit

Concurs de pescuit ,, Penes Curcanul,,

Concurs pescuit Penes Curcanul
Concurs pescuit la Manjesti

Sincer ? Asteptam de mult acest concurs de pescuit deoarece era una dintre rarele ocazii in care ne intalneam cu majoritatea colegilor mei pescari. Si unde in alta parte in Vaslui , daca nu pe lacul de acumulare ,, Scoica Manjesti,, se putea tine un concurs si puteam  gasi intelegere pentru realizarea obiectivului nostru. Si toate acestea  prin insistenta colegilor mei  pescari,  care au pus bazele si au facut posibila desfasurarea   acestui concurs .

In sfarsit, 3, 4, 5 August, trei zile de destindere,in care  practic, nici nu ne interesa daca sa ajungem sau nu pe ,, podium,, ( ma refer la mine si la Marius ,coechipierul meu de pescuit) cert lucru este ca a fost un adevarat fiasco sa fiu alaturi de colegii mei, in mijlocul naturii , pe balta, asa cum ne dorim noi  , ,pescarii,  fie el chiar si un sprit de vin adus de cei de la Husi, voia buna  adusa de catre cei din Barlad si ciorba de peste facuta de noi cei din Vaslui. Si asta gratie lu’ Nea Victor Mustata, patronul baltii, si Nea Cucu ( tovaras de peste 40 ani ) care stiu cele mai ,, avansate  secrete,,   ale ciorbei pescaresti la chirostiu, ale mamaligii si saramurii care cateodata innebunesc cele mai tari simturi olfactive omenesti. Una peste alta, ne-am simtit extraordinar si asteptam a doua si … a o mia  oara ,direct de pe mal…!

Vezi Foto Concurs:

Advertisement

6 Comments

 1. Nu se aude nici un rezultat, comentarii despre concursul de pescuit de la Minjesti. S-ar putea sa fi fost o mare dezamagire. Fir intins si daca aveti informatii despre locurile de pescuit din judetul Vaslui mai putin cel de la Minjesti astept comentarii.

  Reply
  1. Imediat ce intru in posesia unor fotografii, va fi postat un articol. Oricum , pentru vremea la care a fost si conditiile meteo, s-a facut un pescuit rezonabil. Stai pe aproape sa te uimesc…

   Reply
 2. loc bun ,oameni frumosi ,peste mult ,apa multa!….dar cel mai important e ca (toti au uitat) ca erau 41-42 grC….asa dar comment!….no more!

  Reply

Post Comment

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.