Despre una, despre alta

Cand afara ploua

ploaia la pescari
Si tot ploua…

Ce poate fi mai urat pentru un pescar , profesionist sau amator, decat starea de ,, anabioza,, asemeni pestilor iarna. Cel mai greu lucru este  sa vezi cum nu mai conteneste ploaia, gerul sau pur si simplu amintirile frumoase care stapanesc tot mai adanc imaginatia de : cam cum ar fi. Eu unul ma consolez si ma si complac cateodata cu gandul la primavara ( daca este iarna) pe geamul plin de picurasii de ploaie , care pare sa nu se termine si sa o ia mereu de la inceput.

Cu calculatorul in piept, pe o pagina de facebook sau pe blogul de pescuit, un mesaj sau o parere pe un forum , o montura, un secret de nada, si pestii de pe vreme buna sunt ca si prizonieri in minciog.

Cate si mai cate poate face omul pe pescar pe timp de restriste nasoala a vremii, insa nu demult , fiica-mea imi da de treaba si dupa ceva vreme cand tanjeam , cauta sa ma imbuneze si imi aduce in fuga cea mai mare ,tableta cu un joc, deschis pe un mic sait de jocuri online. Asa isi mai petrecea timpul cateodata, deh , pe jocuri de gatit, moda si alte alea pentru statutul aferent unui copil.

Si dupa cum spuneam , vazandu-ma destul de abatut , privind la ploaia care tot isi facea de cap de vreo doua zile, imi propune cu entuziasm sa joc si eu un joculet, culmea despre pescuit. La inceput, imi spuneam ca totusi, aceste mici jocuri nu prea ma caracterizau, dar sa-i fac pe plac, am inceput putin cam sceptic sa butonez la micul joculet de pescuit. Unde mai pui ca ajunsesem impreuna sa facem un mic concurs , stiti, din ala : care prinde cel mai mult peste…

Ma scuzati, a dat soarele afara si plec la pescuit…

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.