Despre una, despre alta

ANPA-ul preda stafeta Asociatiilor

Deci s-a cam terminat cu pescuitul si permisele platite la ANPA. S-ar parea ca de ce ne era frica, nu am scapat. Dupa acea decizie a Guvernului si completare la HG nr.1016/2008 privind cuantumul taxelor de licenţiere şi autorizare în pescuit şi acvacultură, se pare ca la o solutie tot s-a ajuns.

O alta decizie, de aceasta data 100/05.05.2016, preda stafeta Asociatiilor de Pescuit. Stit cum era odata, pe vremuri, permisele de la Filiala… Acum, AJVPS-urile isi intra in adevaratul rol de gazde ale apelor, punand pescarii la incercare.

Vezi aici noua DECIZIE privind eliberarea permiselor de pescuit preluata de pe siteul ANPA
Daca ar fi sa dau un exemplu de permis la AJVPS Vaslui. Anul trecut, un permis costa 100 lei. Unde puteam pescui in baza acestuia? Pe raul Barlad, pe un mic lac concesionat, decolmatat si populat de dansii ( nu prea s-a vazut mare lucru, mai ales ca in vara abia mai puteai arunca o undita de atata stuf), si singura, cea mai utila solutie, Prutul

Deci aici intrau cei 100 lei platiti. Aaaa, sa nu mai spun ca pe micul lac Delea, mai venea un nene care-ti mai lua vreo 15 lei, asa, pentru mentenanta baltii… Bai ma lasiii!!!

Deci ne-am ferit degeaba de cei 150 lei permis anual… Si sa nu uit. Impotriva acestei decizii, se pot formula si plangeri. Care mai doreste si care mai vrea…

Advertisement

Post Comment

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.