Am gasit pana la urma si ceea ce urmeaza a fi o mica gustare pentru cei carora preparatele din peste le ofera cea mai mare placere papilelor gustative . Asadar ma opresc la drobul si chiftelutele de peste ,scris pe siteul prietenilor de la Infopescuitul.Ro
Pentru inceput :
- 1 peste mare tocat,1 morcov, 1capatana usturoi,marar,sare,patrunjel,pesmet si 5 oua
Se curata pestele de pielita si se da crud prin masina de tocat , la fel si morcovul si se amesteca cu trei oua , pesmetul, verdeata tocata marunt . Se potriveste gustul cu sare ,piper si usturoiul pisat marunt. Pentru chiftele, se fac in mana si se prajesc in tigaie. Pentru drob, se fac chiftele mai mari, se pun intr-o tava de cuptor unsa cu unt si se ung cu ou. Se dau la cuptor cam o ora , pana se rumenesc si … Pofta mare.

Mai multe retete pe siteul InfoPescuitul.Ro in categoria Retete culinare