Care ar fi reteta cea mai aleasa de toti pentru un macrou ? La tigaie, in ulei, sau pe gratar …ar spune multi. Bineinteles ca pe gratar, surade multora ideea. Dar ce ne-ar trebui sa facem cat mai apetisant gratarul ( in afara de macroul propriu zis) ?
Sincer, intr-o zi de … nu mai conteaza, eu mi-am pregatit un peste dupa cum m-a taiat capul . Pe langa semintele de coriandru pe care le-am macinat iute intr-un mojar, piperul macinat , boiaua de ardei iute si dulce amestecata, sare si putin ulei de masline, doi catei de usturoi pisati, mi-am facut un amestec pe care daca nu trebuia sa-l asez pe macroul decongelat cu putin timp inainte, cred ca il intindeam pe paine si avea soarta unui simplu aperitiv .
Asadar, am crestat putin pestisorii, i-am uns cu amestecul mai sus mentionat, si inveliti ca bebelusii in folia de aluminiu, am purces degraba in natura pentru a-mi putea eu sa-mi dau marile talente de chef ce ma apucasera vezi doamne , taman in toiul zilei.
Ce a iesit din mine, Master Chef -ul, in galeria foto de mai jos…!