Ce,cum, unde

Sezon deschis la Moara Domneasca

Pentru nostalgici sau pentru cei care mai stiu de iazul de la Moara Domneasca din Vaslui, e clar, s-a deschis pescuitul. Printre cei care erau destul de curiosi sa vada potentialul de peste , m-am numarat si eu. Oricum, acum cativa ani cand s-a concesionat balta, s-a inchis pescuitul si patronul a promis ca va baga peste, se va pescui sportiv si cu succes, lasa impresia ca balta va deveni in curand una destul de ideala pentru habitatul pestilor.

Taxa : 50 lei – 4 scule ( nu conteaza, pluta, lanseta, etc)

Dupa ora 12.00 se plateste doar 30 lei, indiferent de cate scule de pescuit …

In sfarsit, s-a inchis, s-a populat ( dupa spusele patronului si a altor vecini) cu crap, ten, s-a redeschis acum doua zile si cu amintirile frumoase pe care le-am avut inainte , m-am gandit sa-mi fac de lucru si eu pe balta. O varga de 7 m si o bologneza de 5 m , au facut parte din echipamentul folosit in speranta ca voi atinge si distante mai lungi la buza stufului, dar si aproape pentru orice eventualitate.

Sincer, nada nu prea m-am obosit sa-mi iau, tinand cont cat apetit au pestii acum, in aceasta perioada… Doar cativa viermi aruncati cu prastia din cand in cand, tot au facut ca pestisorii ( pentru ca doar din astia prindeam) sa simta pofta de ceva festin.

Insa capturile s-au lasat asteptate, mana aproape ca-mi scapata mai pe la amiaza de la cate ,, ciocaneli,, am avut din partea micilor carasei, oboseala isi facea efectul si cativa nori insotiti de tunete m-au facut sa parasesc balta ata de animata insa fara rezultatul pe care l-as fi asteptat.

Pentru cine vrea o activitate intensa la varga, cred ca pe aceasta balta isi poate satisface pe deplin damblaua si microbul…

moara domneasca vs 3

moara domneasca vs 1

moara domneasca vs 2

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.