Ce,cum, unde

Iesire scurta pe Chetrosu

Astazi am sarit putin de la regula si am ignorat-o pe aia cu ”noi stam acasa”😁 Am dat o fuga in premiera, pe o balta care tot imi facea cu ochiul inca de anul trecut, Pescuit Sportiv Pescuit Chetrosu

Pentru cei care sunt interesati, balta se afla in Vaslui, Sat Chetrosu, com Gherghesti. Distantele ar fi 36 km de la Vaslui si 45 km pentru cei care vin dinspre Barlad. 

Regulamentul baltii este unul de bun simt, destul de normal, tinand cont ca se practica si pescuitul cu retinere. Taxa de 100 ron /24 h sau 80 ron/12 h. Pentru informatii puteti consulta prezentul regulament mai jos dar si mai multe informatii pe pagina de facebook a locatiei. 

O balta prietenoasa, cel putin mie asa mi s-a parut, ascunsa si izolata cumva, pe care ai toate sansele sa o ratezi daca nu ar fi indicatoare la intersectiile de drumuri, incepand cu Poienesti Deal…Am fost indrumat de catre administratorul baltii pe care l-am sacait putin la telefon deoarece eram novice in acel traseu.

PS: Sunt indicatoare la toate intersectiile de drumuri cu sageti, si nu necesita decat putina atentie. Oricum, la cum este starea drumului forestier cu piatra, nu cred ca le ratati si aveti timp destul sa le vedeti din timp.

 😁😉👍Balta, relativ micuta, am observat si ceva potential, cu ”viata” in ea, dupa sariturile pestilor. Timpul a fost oarecum potrivnic, cu temperatura mai scazuta acolo, si ceva vant mai nervos, un soare cu dinti.

Apa rece si limpede, cristal, de-ti amorteau mainile pe momitoare, chiar inghetata putin pe langa stufaris de dimineata. Puteai sa dai linistit la tehnopuffy si stateau pe carlig cel putin o ora, in conditiile in care pe timpul verii, in doua minute erau topiti. Am pescuit cu doua lansete, la method, si am fost multumit sa vad totusi culoarea unui ciortanel la un kg si un pic. M-am mai bucurat de prezenta a doi carasei ca palma si…cam atat.

In alta ordine de idei, o oaza unde te poti relaxa in toata puterea cuvantului, liniste, ceea ce m-a facut sa sper si sa-mi imaginez viitoare partide pe timpul verii!! Pana atunci, va doresc fir intins si sa ne reintalnim la pescuit…

Advertisement

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.