Metode de pescuit

Pescuitul in apropierea malului

Cateodata, avem neplacuta surpriza sa vedem cum nu trage pestele, cu toate ca distanta la care pescuim este destul de apreciabila. Incercam sa nadim, sa facem schimbari si upgrade-uri la momeli. Nimic.Gata, balta n-are peste, l-a momit in larg, l-a vrajit si multe alte speculatii pescaresti de care suntem in stare noi, pescarii sa le amintim.

Totusi, in aceste cazuri, cel mai indicat este sa analizam cumva locurile de pescuit, sa incercam sa observam o activitate a pestilor. Chiar daca este cald, acolo unde vegetatia abunda la mal ar putea fi o formula castigatoare. Si atunci, ar fi o mare greseala sa nu incercam o nadire si un pescuit fin la mal.

Miscarile stufului, plescaiturile si cateva cercuri pot completa certitudinea existentei solzosilor in acel loc. Astfel, o nada formata din mixuri de seminte, porumb sau nada vie va spori activitatea acestora si cheful de a se infrupta lacom din orice cade in apa. Bineinteles, este evident ca va trebui pastrata linistea( tinand cont ca suntem in apropiere si am putea speria aceasta activitate) aducandu-ne aportul doar cu montura si echipamentul fin de pescuit, lansat usor in acele locuri.

DSCN1362

DSCN1339

Post Comment

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.